top of page
346F95D5-60D2-4F3D-B7E0-95317B986D54_1_2

OVER ANDWERK

Ik ben An, mama van Lenn (6) en Lexie (3) en licht verslaafd aan handwerk. Het geeft me rust ergens aan te beginnen, het te laten groeien en te zien waar je uitkomt. Het geeft ruimte in mijn hoofd, ruimte voor meer creatieve ideeën waar ik blij van word.

Als mama van 2 kindjes weet ik dat er niet genoeg gefeest kan worden in een kinderleven. Maar ook dat er bij elk feestje veel spullen maar één keer of heel kort gebruikt worden. Ik ga graag op zoek naar unieke decoratie die net iets anders is, maar vond vaak mijn ding niet. Toen ik leerde naaldvilten, zag ik meteen de vele mogelijkheden. Het is zo'n rustgevende techniek én je kan er de gekste dingen mee maken! Wat begon met spulletjes voor mijn eigen kinderen, hun vriendjes en familie, is ondertussen uitgegroeid tot mijn bijberoep, Andwerk. Met Andwerk wil ik bijdragen aan unieke feestmomenten, klein of groot, door originele, persoonlijke decoratie of accessoires te maken voor jarenlang plezier.

En omdat samen creatief zijn gewoon nóg leuker is, leer ik je in één van mijn workshops met veel plezier de eenvoudige techniek van het naaldvilten en hoe je zelf je unieke vilten creatie kan maken. Wedden dat het een feestje zal worden?!

Ik hou van een creatieve uitdaging en bedenk graag nieuwe ideeën. Ben je ergens naar op zoek, heb je een vraag, laat het me zeker weten en ik denk graag met je mee!

Natuurlijke materialen

In mijn creaties heb ik steeds aandacht voor het gebruik van natuurlijke materialen. Daarom gebruik ik bijvoorbeeld enkel Europese biologische wol, die gifvrij geverfd is en van schapen die niet op pijnlijke wijze behandeld zijn.

Bij de aankoop van materialen stel ik mezelf eerst altijd de vraag 'Kan je er op lange termijn ook iets mee, kan je het hergebruiken of terug geven aan de natuur?'. Is het antwoord nee, dan blijf ik zoeken naar een duurzamer alternatief. 

20200819_130657.jpg
bottom of page